Да Запазим Корал !!!

Скъпи Приятели, в знак на пълното ми неуважение и отвращение към корумпираните държавни институции в България, напускам "длъжноста" "наемател" на плаж Корал - колегите ми от Райд Екстрийм ще продължат - както и аз,... на плажа. Няма да допусна държавната институция МРРБ да ни рекетира с 30 000 лева за някакви незначителни нарушения според някаква наредба от 1983 година, която се тълкува и прилага както им е удобно. Не искам да си мислите че тая скапана държавна машина ме е смачкала - напротив - махам се от нея, защото ме е гнус.

Ще участвам и водя активно гражданското сдружение "Да запазим Корал", което основахме заедно с вас по време на еко-протеста на плажа през август 2010-а. В него ще съм много по-полезен и активен в опазването и съхраняването на плажа Корал. Ще споделя банкова сметка на сдружението тук за да може всеки, който иска да помогне за опазването да може да го направи. Ще решим заедно къде да отидат събраните средства - ще подпомогнем Плажа и ще съдим институциите и замесените - е моето предложение. Ще преследваме и следим за всички незаконни действия, които се случват в района. Уверявам, че ще има пълна прозрачност и никакви злоупотреби. Имам уверението от мойте приятели, които остават наематели, че и тази година ще сме на плажа както е по договор и нищо няма да се промени.

Вярвам че ЗАЕДНО ще успеем. Това място е уникално и заслужава да бъде запазено за поколенията. И винаги ще сме там сред дивата природа! Борбата едва сега започва.